Klösträd

 
I går när matte kom hem från jobbet stod två stora paket på altan, det var från Zooplus.se och innehåll två klösträd från Banan Leaf. Lätt som en plätt stod det att dom var att montera, men efter ett tags pysslande fick matte be husse om hjälp som fortsatte att pyssla. Efter en timma var det bara att inse att de monterat fel, allt måste göras om. De blev visst lite förgrymmade och sa att de skulle göra klart i morgon…fortsättning följer!!
 
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s