Royal Canin Persian Kitten

 
Lätt som en plätt tänkte matte att det skulle vara att få tag på det här fodret som jag äter hos min uppfödare och ska äta nu till en början. Men efter att ha åkt hela stan runt fick matte inse att det inte fanns, så hem och beställa från nätet. Hopps nu det hinner komma innnan jag landar nästa fredag…
 

Royal Canin Kitten Persian är ett foder för perserkattungar. Fodret har en extremt hög matsmältningssäkerhet. En unik sammansättning med ytterst lättsmälta proteiner som minskar mängden jäsbara rester i tarmen, frukto-oligosackarider och betmassa som främjar en balanserad bakterieflora i tarmen samt EPA och DHA som skyddar tarmslemhinnan. 

Fodret bidrar till att stärka hudens barriärfunktion och framhäver pälsens naturliga lyster och färg. Den unika foderbiten Ruby 6 är lätt att plocka upp och utformad så att perserkattungen stimuleras till att tugga ordentligt.

 
 
Publicerat i Mat

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s