Vaken

 
Så där ja, nu är vi vaknat efter första natten. Vi tog sovmorgon och natten har gått bra. Sov hos matte på hennes kudde och det enda problemet var att när hon vände sig måste jag följa efter för jag kan så klart inte ligga och kika in i hennes rygg. Ibland har jag petat på henne med min varma tass mot hennes kind och spunnit så hon vaknat.
 
Jag ogillar skarpt att dom trodde att jag skulle finna mig i att vara i ett rum, dumheter jag bröt mig ut och har nu intagit hela övervåningen. Hundarna är på nedervåningen så dem har jag bara hört skälla. Då skyndar jag mig och gömmer mig i sovpåsen i mattes säng.
 
Annars har jag toat både ettan och tvåan i min låda, ätit lite torrfoder. Hunnit kika på hästarna genom ett fönster och mest spännande är vattenfontänerna som jag är lite avaktande till.
 
Nu sover jag i sängen bredvid matte, hon ska visst gå och duscha hörde jag. Får fundera om jag ska följa med, såg att jag hade en elementsäng inne på toan. Hmmm…
 
 
 
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s