En företagsam herre

 
Matte trodde hon köpt sig en försiktig liten kattunge med gott förstånd 😉 det visade sig vara en extremt företagsam och social katt som de fått hem. Jag vägrar vara instängd i något rum, öppnar vikdörren utan problem och tar trappen ner till hundarna. De är inte kattvana och tanken var ju att de skulle lära känna mig successivt. 
 
Jag satte mig på husses axel och sedan på en byrå med en grind och matte mellan oss. Hundarna reagerade olika, gamle Aladdin gick och la sig Hilma som växt upp med katter hos sin uppfödare blev glad och Engla som såg en katt för första gången pinkade på golvet…håhåjaja!!
 
 
 
Sedan vågade dom inte lämna mig ensamen, så jag fick följa ner på byn en stund. Att åka bil måste man lära sig säger matte…hrmf!!!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s