Jobb och lite annat

 
 
 
Natten har förflutit lugnt, jag har skött om min matte när hon sovit. Tänk vilken tur att hon har mig. Sedan har jag hjälpt husse att jobba lite med viktiga papper och pling plinga på datorn medan matte var i stallet.
 
 
Roligast av alla saker i hela huset är vattenfontänen, jag dricker massor men matte säger att jag också kanske leker lite i den…
 
 
Sedan är det en rolig liten mus på batterier som jag fixat lite med…
 
 
 Matte säger att jag saknar självbevarelse drift, förstår inte vad hon menar…
 
Jag vill gärna smita ner fär trappan och kolla in nedervåningen, matte säger att hon vill bestämma tid och plats själv för våran presentation. Skäller dom då piper jag upp igen men oj så nyfiken jag är. Hundarna är lika nyfikna dom men matte vill vänta lite…
 
 
 
Nu ska jag gå och leka lite i min fontän och klättra i klösträden. Känner mig så mycket mer hemma i dag än i går.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s