Bad

 
 
Nybadad krulltott  💕
 
I dag har jag fått bada, gick mycket bra. Först tittade jag på när matte duschade sedan lekte jag lite i min egen pool. Kollade när matte fyllde tre baljor med ljummet vatten. En med schampo en med balsam och en för skölj.
 
Schampo och balsam fick ligga och bli varmt i vattnet. Sedan la hon en handuk i botten på varje balja. Lindade i mig i en hannduk och sänkte ner mig. Väl nere vattnet lossade hon på handduken och då var jag stilla. Matte hade en hand i mitt nackskinn och med den andra öste och masserade hon schampoo. Sedan ner i sköljbunken och därefter balsam och skölj igen.  När hon bytte balja virades handduken om mig igen.
 
Efteråt fick jag torka i en värmefilt.
 
 
 Vi använde Espree kitten schampoo och Espree balsam. Sedan kramade vi det våta ur pälsen och sprayade i lite av Anju jojoba spray för att få en bra textur på pälsen och fina lockar.
 
Nu försöker jag döda klösträdets fjädrar eftersom jag fick lite överskottsenergi 😻🐈

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s