Godmorgon

 
Natten har varit lugn, jag sover och pysslar lite själv men väcker inte matte. Ibland ber jag om tillåtelse att få komma in under täcket. I dag ska jag få vara ensam lite för första gången, matte har ju semester en hel vecka men ska i stallet nu på morgonen och ta ut hästarna och sedan på eftermiddagen en kort sväng på ett möte på byn. Jag börjar ändå vara ganska trygg men matte oroar sig för utbrytarkungen, alltså mig.
 
Jag är rätt besatt av min matte, vill gärna hänga på henne hela tiden och vara med i allt. Spinner som ett litet lockomotiv och håller oftast en tass på mattes kind, arm eller hand. Vill gärna ha stadig ögonkontakt ❤️
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s