Kattsäkert

 
Matte har fullt sjå att kattsäkra huset (vilket hon trodde hon redan gjort), jag tar mig överallt men sedan att komma ner är en uppgift jag inte riktigt grejar. Återigen verkar det matte tycka att jag saknar självbevarelsedrift 😻 Så nu är lite lägre Klösträd beställda som gör att jag kan ta mig ner säkert och bli en brygga mellan mig och platser som kan bli farliga. Sedan måste ett nät upp i trappen för jag vill gärna vingla omkring på räcket.
 
 Men nu mina vänner ska jag sova middag…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s