Tränat med hundflickorna

 
Nu har vi kört dagens träningspass med hundflickorna. Jag är så duktig att matte och husse bara ojar sig. Hundflickorna där emot är inte lika duktiga. Engla är så exalterad att hon inte går att få kontakt med. Hon fick avsluta träningen och upp kom Hilma.
 
 
 
 
Hon och jag var kanske 10 cm från varandra på golvet. Hilma vet inte tills sig av glädje hon blir som ett enda lyckopiller. Hon kryper och ligger upp och ner på golvet för att visa hur ofarlig hon är. Som tack för jobb åt hon lite kattmat… matte har svårt att fota under våra möten eftersom hon har fullt sjå att hålla hundarna i schack.
 
Nu leker jag kvällens lekpass, klättrar i mitt klätterträd med fjädrarna i. Roligast av allt är allt som har fjädrar i sig… Lite mat i magen nu och sedan blir det kväll även här.
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s