Att ställa om en IPad…

 
I dag har jag lekt tekniker, anfallit mattes iPad så den numera har någon konstig inställning på tangentbordet. Nu ligger tangentbordet mitt på skärmen och matte kan inte få tillbaka det på rätt ställe.
 
 
 
   Sedan skrev matte till morfar och då råkade jag klistra in en länk genom att slå hårt med tassen på skärmen. Nu har jag ipadsförbud.
 
Sedan har jag tränat vara ensamen, gick bra i dag med. Under kvällen har vi kollat in hundflickorna i dag från stora sängen och Engla i bur nedanför. Jag lekte och hon tittade på. Mycket stora framsteg.
 
Nu har jag lagt mig till rätta hos min matte, vi ska visst lyssna på Storytel säger matte.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s