Att sätta en hundflicka på plats

 
 
Fräste två gånger till Hilma hundflicka och så var det klart, nu vet hon vem som bestämmer!
 
I kväll har Hilma flyttat in till mig och ska sova här i samma rum fast i sin stora bur. Jag har busat massor utanför buren så hon ska se hur fin jag är. Kråmat mig och tvättat alla kroppsdelar noga så hon ser hela mig. Men vill hon komma fram och nosa blir det nej!
 
Sedan smiter jag i väg och hälsar på Engla som är i stora sovrummet intill. Matte får ropa tillbaka mig hela tiden. Älskar och rusa i hög fart från rum till rum och nyttja alla mina klösmöbler i farten.
 
Har redan snokat utanför dörren till källarplanet och ytterdörren men matte säger nej…
 
I morgon ska vi ut och åka bil, tydligen till matte jobb som är på Djurkliniken. Spännande, fast hellre är jag nog hemma och stiftare närmare bekantskap med hundarna.
 
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s