Kväll

 
 
Efter att ha sovit flera timmar är det dags för kvällspasset, har lekt med Hilma hundflicka och nu kan vi vara lösa tillsammans. Jag sitter på sängen och fräser om hon blir för närgången då går hon sin väg.
 
 
Sedan hittade en maffig fluga jag jagade högt och lågt så jag ramlade i vattenfontänen och min apportråtta med. Drog upp allt i sängen till matte så nu har vi fått bädda rent om vi inte ville sova blött. Flugan fångade matte sedan och jag åt upp den…är det detta som kallas teamwork?
 
 Nu ska jag apportera lite med blöt äckelråtta som matte säger…uak!!!
 
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s