Tokstollar

 
I dag när matte kom hem somnade jag helt utmattad sittande mot hennes ben, är hon helt galen som lämnar mig i flera timmar. Husse kom ju hem, men ändå…
 
Har slukat ett fat kyckling och pumpa, nu ska vi snart träna med Hilma. Jag och gamle Aladdin är bundisar så det är inget konstigt med det. Har lekt med hans svans och tyr mig till honom. När matte kom hem följdes vi sida vid sida och välkomna henne vid dörren. Då kunde jag inte hålla mig längre och pratade hejvilt med henne…
 
 
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s