Att sova lös…

 

 

I natt ska jag få sova lös i hela huset, matte får ont i armarna av att sova i gästsängen säger hon och gnäller högt. Håhåjaja…jag ska vara en snäll pojke 😻
 

 
Inte bita sönder hundarnas bädd Lindelou…
 
 
Annars har jag jobbat på mitt blomjobb, du rör väl inte blommorna Lindelou säger matte. Nej vad tror hon?
 
 
 
Matte har bytt ut alla toaletter i dag till sådana där man hoppar in i från taket. Funkar fint för mig, tydligen gillade hon inte att jag grävde ut kattsanden när jag skulle göra mina behov. Kan också hända att jag lekt ibland med sanden…
 
 
 
Matte har jobbat och jag har varit själv, hade gått bra säger matte men vad vet hon? Jag talade med upprörd stämma när hon väl kom hem. Förbaskade dörr, men nu är det slut med att vara instängd när hon åker till jobbet.
 
 
 
Huset here I come…jag tar hand om gammel Aladdin till er, svansen älskar jag…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s