Att trimma en cocker spaniel

 
Nu har jag hjälp matte trimma gamle Aladdin. Jag satt bredvid och lät honom veta att jag tyckte synd om honom. Direkt han var klar fick han min fulla uppmärksamhet. Hans svans i alla fall. Ser ni mig?
 
Har börjat kasta mig ner framför honom och försöker pilla fast öronen eller fanorna. Men han bryr sig inte mycket jag liksom bara hänger där.
 
 
Matte hann inte fota när vi låg på bädden ihop, men om ni undrar så är det jag som äger den och Aladdin får låna den ibland. Kanske lite liten för en katt som mig.
 
Just nu hjälper jag matte med lite datorjobb, kliver runt på tangenterna så det pling plongar. Hon är lite otacksam för hon föser undan mig hela tiden. Upptäckte just kamerabandet så jag ska jobba lite med det medan matte gör klart.
 
y7uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ser ni så fint jag skriver på datorn när jag hjälper matte, oj där åkte glasögonen ner från bordet. Matte säger att vi jobbat klart nu.
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s