Matte skriver

 
När jag bestämde mig för en katt var husse inte helt övertygad, han sa att katter är farliga, lömska och ser elaka ut. Nu sedan han lärt känna Lindelou är det annat som kommer fram.Lindelou har nog ändrat hans syn helt. Han tyr sig gärna till husse och sover gärna med honom om natten, han går gärna ner till husse på kvällarna och härjar när matte lagt sig. De ser tv ihop och ´det finns inte någon lömskhet inblandad.
 
 
Lindelou har även förändrat min egen syn på katter han är så extremt tillitsfull, lättlärd, mjuk, följsam och lydig. Han fattar direkt hur han ska göra tex när vi bytte från pellets till kattsand och från vanliga öppna toaletter till de man går in i från toppen. Han sover hela nätterna förutom när han smyger i väg för att äta eller toa. Men man märker honom knappt när han återvänder. Han sover hur länge som helst, så länge jag sover är det natt.
 
 

Blommor är hans stora intresse, då lyssnar han inte alltid och man får upprepa sig. Han vill gärna gå på köksbänken men det är ajabaja vilket han inte alls vill förstå.

 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s