Saker jag gillar och inte gillar…

 
 
Matte säger att jag är en rolig typ, visste jag väl. 
 
Jag gillar inte kattleksaker, har en apportråtta som jag gillar att apportera med, en gul fågel som hänger i dörrposten jag brukar pilla med. Däremot gör sig inte bollar, godisgömmor leksaker, råttor, kattemynta leksaker eller andra prylar sig besvär.
 
 
 
Jag älskar däremot Klösträd av alla de slag, från mitt rosa minsta till de takhöga.  Jag älskar att klättra så det kanske inte är så konstigt. Gillar däremot att hjälpa matte med allt, städa, tvätta, laga mat, plocka in i diskmaskin, rengöra kattoan, bädda, trimma hundar, läsa, se tv, lyssna ljudbok pilla med datorn, duscha och mysa.
 
 
Hundarna älskar jag, speciellt den gamle Aladdin men Hilma är kul att leka med, vi har påbörjat en minivariant av jaga leken som hon älskar och jag börjar tycka om.. Engla är under träning ännu, men hon är snabb och vig som en vinthund vilket är lite läskigt.
 
Matte undrar om jag kommer att tro att jag är en Cocker spaniel till slut? 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s