Engla hundflicka och jag ❤️

 
Jaha ja, så är alla hundar introducerade med katt, Engla har tagit längst tid. Matte och husse var osäkra om hon tänkt äta upp mig eller bara var orimligt intresserad. På bilden försöker jag undkomma tvätt nummer 37…
 
 
Första gången vi sågs för snart 3 veckor sedan pinkade hon ner sig, jag har dock aldrig själv varit rädd för Engla inte ens i början vilket fick matte och husse att undra. Englas uppfödare i Ungern sa att jo Engla var van vid katter de har 4 st. Men matte tvekade och tränade och tränade…
 
 
I dag fick vi äntligen vara ihop helt fria, Engla har tvättat min päls så den fått en ny look. Hon vill gärna att jag ligger hos henne och så får hon tvätta…men någon måtta får det väl vara?
 
Engla är dock mer som en vinthund i rörelserna, hon flyger fram, klättrar och hoppar som en katt. Inget får jag ha ifred varken Klöstunna eller mitt Klösträd.
 
Matte tror detta kan vara början på en livslång vänskap mellan mig och Engla 💞
 
 
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s