Matte är hemma ❤️

 
Sent i går kväll kom min matte hem, jag hade vilat hela kvällen för att orka vara vaken. Hela natten har jag sovit vid hennes sida, med huvudet på kudden och kroppen under täcket. Hörde husse fnysa ”jaså nu duger det att sova sängen…” bara för att jag förra natten valde att sova i min egen säng i övre hallen…lättstötta tvåbening!
 
Husse och hans förkylning har åkt på jobbet, jag ligger på matte och spinner, hopps hon inte tänker gå i väg någonstans??
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s