Omhändertagen…

 
Mina daga består mest av att lära mig vara och uppföra mig som en cocker spaniel, jag leker med hundarnas ben, sitter på bänken där benen finns och petar ner ben efter ben till hundarna. Tror det är det som kallas teamwork! Bra jobbat Lindelou…
 
 
Jag har alltid en hund vid min sida, mest Engla men oftast alla tre. Går hundarna till dörren gör jag det, är dom uppe och går gör jag det också. Sitter jag på toan väntar dom utanför lådan, går dom ut väntar jag än så länge inne vid dörren, äter dom mat så gör jag det med, äter dom ben gör jag det med och så vidare…
 
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s