Att älska sina hundkompisar

 
Hilma försöker lära mig hur en Cocker busar 😻
 
 
Myser hos Aladdin och så kommer Engla och bryr sig…
 
 
 Här leker jag med Engla, har ganska olika förhållande med alla tre hundar, Engla är min busiga mamma som bara vill tvätta och fixa.
 
I dag när husse kom hem från jobbet låg jag på hundarnas stora säng och sov tätt ihop med gamle Aladdin 💞 Jag är totalt orädd för hundarna nu och lägger mig ofta mitt bland alla hundar upp och ner tills någon bryr sig om mig. Med Engla och Hilma busar jag hårdhänt med gamle Aladdin myser jag mest.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s