Fredag

o
 
Husse säger jag är en tråkig (läs lugn) katt, det är ingen fart i honom klagar han och skickar bilder till matte där jag sover. När sedan matte och hundflickorna kommer hem blir det annat ljud i lådan. Då blir jag överlycklig och vill leka hela tiden med dem.
 
 
Lägger mig ner mitt ibland dem och hoppas de ska snava över mig så vi kan busa. Lurpassar på dem och hänger dem i öron och svans. Håhåjaja…
 
Men någon hemskt jobbig kattunge är jag inte, matte hade läst hemska berättelser om kattungar som välte och förstörde huset. Inte jag inte…jag vill bara vara med hundarna och matte och husse då är jag nöjd.
 
Nu ska vi sova, mattte är arg på det jäkla klösträdet från Vida XL som hon köpt som inte går att montera ihop. Nu har reservdelen kommit, fel igen och ett bordsben skickade dom. SÅ varning handla aldrig hos VidaXL – ALDRIG!!!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s