Måndag och mer bus

 
Här ligger jag och ser oskyldig ut…
 
 
Detta är pilla på hundarna ställningen…
 
 
Detta är brotta ner Engla ställningen…
 
 

Detta är fånga bollen ställningen… 🙂

 
Matte ska på jobb, jag och gamlingen blir hemma medan hundflickorna följer med matte.
 
I veckan hoppas vi nätet kan komma upp på min nya innätade altan. Matte har köpt klätterställning för utebruk, kattkoja med altan och kattlucka som ska sitta i altandörren ut till rastgården samt andra roliga saker att ha på altan. Jag har ju inte fått prova gå ut ännu men snart hoppas jag!
 
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s