Inte helt överens…

 
 
Det här med kylan här i ödemarken är vi inte helt överens om hur vi ska hantera, matte och jag. Vi bor högt upp i norr och kylan är en ständig följeslagare. 
 
OM jag ska få gå ut på den nya innätande altanen måste jag ha något dumt på mig som matte kallar för täcke. I dag kom hon hem med en hel påse olika modeller från sitt jobb. Först tänkte jag att det var en ny lek, lade mig ner och började spinna. Sedan märkte jag det konstiga, gick ju knappt att gå med eländet på mig. Men hallå???
 
Då blev vi lite osams och jag vägrade prova fler dressar, nu går matte omkring och muttrar diverse elakheter om katter som minsann inte förstår sitt eget bästa. Eftersom det då inte kan vara jag så förstår jag att det är någon stackars katt som är sjuk på hennes jobb. Så måste det ju vara, eller hur?
 
Här kan du läsa mer om Termotic som matte valde till mig till slut. Man flyter om man trillar i vatten också, men det tänker jag ju inte göra. Men materialet är supertunt och så smidigt. Men vi får se, jag vill inte gå i täcket och kryper ut ur det bakvägen. Matte hotar med en gammal rosa stickad sak håhåjaja…
 
 

Unikt hundvärmetäcke i thermomaterial med flytkraft

 

Ett hundvärmetäcke med löstagbar magvärmedel av Thermotic i neoprenmaterial som andas med mycket hög kvalitet som även har flytkraft som extra bonus. Flytkraften är densamma som i en vanlig hundflytväst och underlättar väsentligt hundens möjligheter att klara sig i kallt vatten och andra förhållanden/situationer på och invid vatten. Värmer mycket effektivt hundens rygg, mage och bogar. Mycket bra värme i både vått och torrt och är effektivast i riktigt ruskväder som sträng kyla, vind, blötsnö, regn och fuktiga väderförhållanden. Den självvärmande effekten erhålls av materialets microceller som värms upp av hundens kroppsvärme och bildar därigenom en mycket varm isolering oavsett om det är vått eller torrt
Hög kvalitet på material och sömmar. Kraftigt och högkvalitativt kardborreband framtill och kraftigt spänne över rygg. Resårband för bakben. Ögla på ryggen för t.ex. upphängning, livlina, båtshake etc. Bra passform.

Används bl.a av Sveriges Räddningshundar!

 

 • Löstagbar magvärmedel
 • Flytkraft
 • Neoprenvärmefoder, värme mycket bättre än andra material i både vått och torrt
 • Kraftigt yttertyg av polyester som är behandlat för att vara vatten-, vind- och smutsavvisande
 • Innertyg av slitstarkt polyamid
 • Andasfunktion
 • Sitter bra, glider ej
 • Bensnöre
 • Justerbart
 • Lätt och snabbt att ta av och på
 • Torkar väldigt snabbt
 • Tål mycket tuffa tag
 • Mycket lätt och smidigt, väger endast 100-300 gram (beroende på storlek)
 • Finns i färgerna svart och en röd säkerhetsfärg med paspoal i silver och solas-godkända reflexer för ökad säkerhet.
 • Svensk design och tillverkning av Thermotic.

Testad och utprovad i alla tänkbara väderförhållanden både på land och i vatten.

Finns i färgerna svart eller röd.

 

Pris: från 590 SEK

 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s