Veterinär på besök

 

 
I dag skulle matte jobba hemma, super tänkte jag. Sedan tillägger hon att hennes chefsveterinär kommer hit, de ska tydligen lägga påsk och sommarschemat. En veterinär…känner igen det ordet. Tror jag träffat en sådan någon gång. Luktar mysko…matte lovar att denna är världens bästa och snällaste. Återstår minsann att se…
 
 
 
Har gått och lagt mig nu på min nya sovplats ovanför skrivbordet så jag kan hålla koll på matte och den där andra veterinärsaken som skulle komma hit. Världens snällaste sa hon…
 
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s