Grabbhäng och städning

 
Började morgonen med lite hundbus, sedan hade jag och husse grabbhäng och såg på bilprogram på tvn.
 
 
Studerar när matte städar, eller rättare sagt dammsuger. Hon är inte så förtjust i att jag hjälper henne men det förstår jag inte så mycket av alls.
 
 

Sedan har vi byggt jag och matte. Mitt stora uteträd som ska stå på altan är klart. Jag hjälpte till så klart, var i vägen säger matte men jag hade koll på alla skruvar och den stora kartongen. Nu står den där i väntan på att få flytta ut. Den är helt i konstrotting med teflonklädsel i dynor och längst ner på bottenplattan. Mycket smart kan alltså egentligen stå ute utan tak.

 
 
Ser ut så här men lite mindre orange än på bilden den är naturfärgad.
 
Nu sover hundarna och jag ska ta en tupplur jag med.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s