Söndagsmorgon

 
Söndagmorgon, alla är hemma. Vi ska mest pyssla hemma säger matte, hon muttrar om att hon snart ska kasta ut blommorna eftersom jag har en viss förkärlek till dem. Tyvärr gillar matte också blommor.. Men ni ser ju så oskyldig jag ser ut. Inte kan en sådan liten gosse göra något dumt?
 
 
 
Annars börjar ljuset återvända i norr, jag brukar sitta och kika ut. Om husse skottar snö tittar jag på från övervåningen. Ser ut som om jag ser tennis säger matte.
 
Nu jobbar matte vid sin dator, hur trist som helst. Jag sover i min säng ovanför.
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s