Katthunden Lindelou

 
Jag är inte någon vanlig katt, matte och husse har misstänkt det ett tag och ju längre tid som går desto tydligare blir det. Jag gör ALLT som hundarna gör, på deras sätt. Jag är helt enkelt katthunden Lindelou, kanske en ny ras? Vem vet??
 
Aladdin ligger här och tuggar ben, så klart behöver han ju sällskap när han gör det. Jag håller mina tassar på honom så vi inte tappar bort varandra. När hundfllickorna går på jobbet skäller han på matte tills hon hämtat mig och vi är tillsammans. När matte lämnar huset med hundflickorna går vi och sover ihop.
 
Matte säger att kärleken mellan mig och hundarna är besvarad, tur vi har varandra jag och mina tre hundar!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s