Stackars matte…

 
Matte och jag brukar hänga i det rosa rummet, jag ser på när hon leker 🙂
 
 
Tttar intresserat på henne, lek då matte…
 
 
Matte rullar med bollen, lite intresserad blir jag men inte mer än så här…
 
 
Sedan somnade jag helt sonika med huvudet i spelet. Matte suckar, komsi komsi lilla lekfulla kattungen…att hon inte fattar att jag är en hundunge. Kom nu matte så går vi ner till mina lekkompisar hundlickorna eller hämta min apportråtta ska jag apportera – som en hund!!
 
Men matte älskar mig lika mycket ändå om inte mer…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s