Att vilja se mer…

 
 
Oj oj så mycket spännande djurliv utanför mitt fönster. Jag sitter och tittar ut, klänger mig mot rutan och när jag ser matte låter jag henne veta hur pass Intressant det är. Massor av fåglar utanför fönstret och annat spännande med, de verkar inte ha vett alls att hålla sig borta från mig utan flyger helt oblygt in i uteköket och retar mig.
 
 
Hoppas våren kommer snart här i ödemarken, ännu är det kalit och just nu vräker snön ner. 
 
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s