Belöning

 
Det är inte lätt att locka eller belöna mig med godis, jag gillar inte någon form av kattgodis. Men när hundarna får ben då ska jag med ha ben, katthund som jag är. Dessa två går an, då sitter jag på kommando och blir mycket nöjd. Får jag laxenben leker jag med dem läääänge. Torskbenen äter jag upp på en gång. Finns bara på Granngården.
 
Annars är jag som sagt mycket kräsen, äter inget godis alls. När gamle Aladdin får sin kvällsmedecin i skinka vill jag däremot ha min beskärda del. Annars är det Applaws blötmat i buljong, inte i gelé eller paté som jag äter. Samt torrfoder en blandning av Orijen, Applaws och Royal Canine growth. Smör däremot stjäl jag om jag får chansen…Jepp!
 
 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s