Saker som inte går så bra…

 
Enligt matte måste man träna en massa saker, gå i sele, åka bil, borsta tänderna med mera! Inget av detta går så himla bra. Att gå i sele är bara dumt, jag ligger mest ner och vinglar omkring när jag tar några steg. Bilåkande är en historia för sig. Vi har just åkt en kort sväng, ingen förbättring säger matter morskt. Borsta tänderna måste vara det löjligaste någon kommit på, jag hatar det och försöker undkomma så fort jag bara kan.
 
 

Sedan finns det en massa saker man inte får göra, inte balansera på räcket i trappen, inte gå på köksbänkarna eller bordet och inte äta mattes färska blommor. Inget av dessa saker går så bra hellre säger matte, jag å andra sidan tycker går mycket bra. Jag är en duktig kille 🙂

 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s