Fredagsrader

 
Som ni ser gillar jag den lilla hundbädden, det gör Lindelou också och matte förstår inte vad det är med just den eftersom alla katter vill ligga där.
 
 
Lindelou är min superman och han kommer flygande så fort jag piper, tänk er själv att ha en alldeles egen bodyguard.
 
 
 
Jag har nu varit 9 dagar i mitt nya hem, jag älskar det. Alla leksaker, möjligheten att gå in och ut samt kunna springa fritt i stora utrymmen. Matte säger att vi låter som en renflock när vi jagar varandra genom hela huset. Att sedan ha en kompis som avgudar en och tre hundar som inte vill annat än pussa på mig. Glömde jag matte och husse? Å jo de är helt okey de med 🙂

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s