Hoppsan kullen är här

Irmelin och Åbi har jobbat på egen hand. Trots P-piller, inget synligt löp, inte sett några parningar blev Lill-Irmelin dräktig 😢

Denna parning var tänkt om tidigast 1 år. Två tonårsföräldrar alltså. Gjorde ultraljud så snart jag såg något och tänkte kanske välja abort. Men i magen fanns inga foster utan riktiga stora kattungar 3-4 stycken så det var inte ett alternativ.

Så i dag på valborgsmässoafton väljer de att se dagens ljus. Jag försöker tänka att det ska gå bra. Att jag gjort allt jag kunnat för att förhindra dräktighet. Men tydligen ville ödet annorlunda 💔

Känner lite sorg (över att jag inte kunde förhindra det) men ska försöka glädja mig när de väl nu är här. Irmelin är som sin mamma en stor hona, så min förhoppning är att det ska gå väl och att hon är en lika duktig mamma som sin egen mamma Silje. 🌸💕

Men nu ÄR Mightyfalls sista kull född, alla katter ska kastreras eftersom. Kanske tar jag upp avelsarbetet när jag blir pensionär, men dit är det minst 10 år 😌

SE* Mighytfalls BC Irmelin av Isfolket X SE* Mirror LPL Åbi båda är DNA testade Ua, friska och sunda La permer 💞 Båda med fantastisk päls och så trevliga.

En choklad 🍫 och två svart/vita 🤎🤍🖤

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s