Köpa katt av oss

linelou44-2-769.jpg

Är du intresserad av en Mightyfalls katt? Läs mer om hur vi tänker kring avel och annat nedan.

linelou44-2-839

Jag är helt i emot BYB (backyard breeding) och anser att det finns på tok för många hemlösa katter ca 150 000 bara i Sverige. Stöd därför inte denna avel utan köp katt av SVERAK registrerad uppfödare eller direkt från ett katthem.

Är du intresserad av en LaPerm katt vänd dig till någon av uppfödarna i La Perm Scandinavia.

linelou44-2-649.jpg

En La Perm BC (born curly) kostar 13 000 kr, vid 3 veckor tar vi handpenning på 3000 kr som inte återbetalas vid ånger. Vid detta tillfälle skriver vi också tingningsavtal från SVERAK.

Alla kattungar säljs med SVERAK registrerad stamtavla vid minst 12 veckor ålder. Alla är avmaskade, vaccinerade och id-märkta samt veterinärbesiktade innan leverans. Glöm för all del inte att du måste registrera din katt i id-register så ni kan hitta tillbaka till varandra om det värsta skulle hända.

lindelou1-2-14

Vi vill att alla kattungar från oss kastreras vid 6 månaders ålder som inte ska gå i avel. Vi vill också att kattungar från oss är innekatter med kontrollerad utevistelse i kattgård eller i koppel. Vi säljer helst inte till familjer som inte redan har en hund eller katt som sällskap. I dessa fall vill vi gärna att de flyttar två och två så de små inte blir ensam. Vid dessa tillfällen ger vi rabatt om Du köper två små.

linelou44-3-2

Våra katter äter Purina torr och blätfoder samt Applaws blötfoder. De får fri tillgång på både blötfoder och torrfoder.

linelou44-2-829.jpg

Vi använder Ever Clean i kattlådorna.

Kontakta oss gärna om du har fler frågor.